Marc Marquez topic deel II

Ja ik denk niet dat hij nog een keer zo,n 9 maanden thuis wil blijven zitten,aan de andere kant wil hij maar
1 ding en dat is winnen,dus wie weet rijd hij weer gelijk vooraan mee,ergens in de middenmoot blijven rijden zoals Rossi zal hij zeker niet
willen dan stopt hij nog liever,voor de centen hoeft hij het zeker niet te blijven doen.
Euh.... wel dus.... Hij MOET wel voor de centen door, ook voor de centen die hij al gekregen heeft. Volgens de geruchten moet hij zelfs de komende 3 seizoenen (incl 2021) minimaal nog 2x wereldkampioen worden.
Hij heeft begin vorig jaar een 4 jarig contract met Honda getekend, seizoen 2 is nu begonnen. En de geruchten gaan dat er in dit contract staat dat hij minimaal nog 2 wereldkampioenschappen binnen zou slepen.
Was allemaal helemaal geen probleem geweest tot het vorig jaar duidelijk werd hoe serieus de problemen waren. En toen werd het contract van beide kanten pas goed tegen het licht gehouden, en daarom kwam het rare verhaal naar boven dat Honda wou laten onderzoeken of hij niet op een crossmotor had gezeten.
Contract technisch gezien zit hij echt dik in de shit. Als hij nu stopt, kon hij wel eens een heel groot bedrag aan Honda moeten gaan betalen, ipv cashen..........

Vorig jaar was hij al boos vanwege de manier waarop Honda (Puig dus) met zijn broer Alex omgingen, en die terug zetten van team. Als hij 2x wereldkampioen was geworden had hij zijn contract vroegtijdig ingeleverd en was hij waarschijnlijk bij KTM naar binnen gelopen (of getrokken, beide partijen willen graag).
Dan had KTM 2 jaar de kans gehad om met een van de jongens uit de eigen opleiding, Binder end, een overwinning te pakken. En was de weg vrij om met Marc succes op succes te gaan stapelen.
Maar alles liep ff anders vorig jaar.
Ik denk niet dat als MM het middelmatig doet er nog heel erg veel andere fabrikanten op zijn komst zitten te wachten, en zijn contract met Honda afkopen zullen ze helemaal niet meer over na willen denken. En als hij die 2 kampioenschappen niet binnen haalt, wordt het een lelijke strijd op papier.
 
Ben ook een gevaarlijk ventje :P

Nee zonder gekheid, Zarco is een topper maar heeft mij te vaak moeite gehad om met druk om te gaan.
Miller valt gewoon vies tegen maar zie ik uiteindelijk toch meer als kandidaat dan Zarco
Je wordt niet zomaar (en als enige) 2x op wereldkampioen Moto2
 
Klopt maar hoeveel races had hij toen al kampioen kunnen zijn ? Hij is een ongekend talent maar lijkt soms wat raar met druk om te gaan..
eerste race motogp ; pole ?! meen ik? en dan na 6 rondes aan de leiding gewoon ineens gaan liggen.

franse gp, pole ?! en weer na enkele ronden gaan liggen

ik hoop dat dat stukje bij hem groeit en hij er beter mee om kan gaan, dan zie ik hem als kandidaat voor het wk
 
Klopt maar hoeveel races had hij toen al kampioen kunnen zijn ? Hij is een ongekend talent maar lijkt soms wat raar met druk om te gaan..
eerste race motogp ; pole ?! meen ik? en dan na 6 rondes aan de leiding gewoon ineens gaan liggen.

franse gp, pole ?! en weer na enkele ronden gaan liggen

ik hoop dat dat stukje bij hem groeit en hij er beter mee om kan gaan, dan zie ik hem als kandidaat voor het wk
Ja maar dat liggen was op een Yadrama en zal wel aan de achterband hebben gelegen. :]
 
Nadeel is nu zien we die vader elke 5 minuten weer in beeld.
familie.jpg
 
Snelheid zit er nog in.
Kijken wat de kwalioficaties doen.
En dan de racepace 🤔
 
Knap, maar de omstandigheden waren ook wel wat bijzonder. Vanmiddag zal de baan er een stuk beter bijliggen, als ie dan nog steeds 3e staat dan neem ik mijn petje er voor af :)
 
Nu nog kijken of hij het een hele race kan volhouden.
Ja dat is precies wat ik al eerder schreef, snel in een korte sessie had ik wel geld op durven inzetten, maar 3 dagen achter elkaar en dan toch aardig wat rondjes zou wel eens een ander verhaal kunnen zijn, maar het kereltje is fysiek wel altijd extreem fit, nu dat armpje nog.

Al had hij vorige maand op die MotoGP straatfiets ook 130 rondjes op een dag ofzo. Tenminste dat dacht ik ergens gelezen te hebben. Dat is toch niet mis
 
Jeetje.... Hij is zijn lef niet kwijtgeraakt:) Risico's neemt hij net zo makkelijk lijkt het.
 
Terug
Bovenaan Onderaan