I only change for #1

Steffie

MF'er
22 mei 2001
227
6
Amersfoort
In een grandioze stijl of niet dan :}

Was weer een super gave race op Phillip Island. Wat een geweldig circuit is dat toch. Het heeft snelheid, spektakel en het is nu van Vale })
 
Laatst bewerkt:
Het is te hopen dat er een groot talent bij komt in de 500/motograndprix anders krijgen we ieder jaar een herhaling te zien van dit jaar.
 
Op Maandag 15 oktober 2001 09:58 schreef poohbeer het volgende::?

He owns the place ;)

Rossi heeft echt wel genoeg tegenstand, hij wordt hopelijk ook niet op zijn sloffen kampioen. Als Max nou niet 3x was gevallen had het er heel anders uit gezien.
Maar zoals hij gisteren reed was echt grandioos, dat zal de grootste Rossi basher nog toe moeten geven.

Katoh ben ik niet zo van onder de indruk. Hij heeft de snelste fiets, maar hij weegt nog minder dan mijn zusje. Dat kan nooit goed gaan op een vette 4-takt. Als iemand het racen saai maakt, dan is hij het wel.
 
Een (bijna?)gelijkwaardige rijder is alleen biaggi op dit moment,de rest is langzamer en veel wisselvalliger.
Nee,een rijder van het kaliber Doohan/rossi rijd er niet bij maar wat niet is kan nog komen.
Waar rossi wel het geluk bij heeft dat hij altijd over topmatriaal beschikt,met een proton of suzuki komt hij zeker niet zo ver....nee ook niet bij de eerste 6/7 met een proton.
Het gaat helaas vaak om sponserbelangen e.d niet om het talent,nu schijnt die lavilia op een fabrieksyamaha(fourstroke?) te komen....idioot gewoon.
Zet Anthony West op een goede fabrieksfiets en we hebben er een winnaar bij.
 
Wat McCoy vaak bij het ingaan van de bocht doet, doet Rossi bij het uitkomen. Op Motegi kon je dat goed zien door al die haakse bochten, telkens spinde hij zijn achterwiel. In Jerez tijdens QP2 ging het bijna fout, toen had die iets teveel grip waardoor die volgas door het zand stoof. Zie hier: http://global99.addr.com/qp2-vr-jerez.avi
Capirossi doet dit ook regelmatig :9

McCoy is ook zeker tof om naar te kijken. Jammer dat die uitviel, hij was best goed bezig.
 
Activiteit
Momenteel is niemand een reactie aan het typen
Terug
Bovenaan Onderaan