Recente inhoud door Dennis the Menace

 1. Dennis the Menace

  VFR topic deel 11

  Hoi, Iemand die tips heeft voor het vervangen van de thermostaat op een VFR 800 Vtec - 2007... Thermostaatje heb ik al liggen, zou er dit weekend aan beginnen. Maar mss nog bruikbare tips voor tijdens de werken... ;) ;) ;)
 2. Dennis the Menace

  VFR topic deel 11

  Hoeveel procent kans is er dat dit terug goed komt met de G12+ koelvloeistof? De motor heeft nu 14000km. Nog mensen die tips hebben??? ;)
 3. Dennis the Menace

  VFR topic deel 11

  Allen Even een vraagje. Wanneer ik smorgens met de VFR 800 uit 2007 vertrek naar het werk duurt het zeker 5km tegen de motortemperatuur rond 50°C draait. De snelheid ligt niet hoger dan 80km/h op dat moment. Nog eens 5km verder durft hij al naar de 70°C te gaan, maar dan moet ik een lang...
 4. Dennis the Menace

  VFR topic deel 11

  Anders eens kijken naar de risers van Genmar. Ik heb deze zitten en rijden wel een stukje relaxter... CBR1100XX '97-on | VFR800 '02-'08 ;) ;)
 5. Dennis the Menace

  Navigatie Motor via mobiel

  Zijn er ook apps die op Iphone werken? Waar ik dus een gpx route kan inladen en dan via turn by turn word getoond hoe ik moet rijden om de route af te rijden??? Ik zoek me al de hele avond suf, maar vind niet echt iets... Via Sygic of Co pilot gaat die niet, of ik weet mss niet hoe het moet... ;)
 6. Dennis the Menace

  VFR topic deel 11

  Vandaag de VFR gaan halen... Lekker geluidje zo met die laser uitlaten. img hosting ;)
 7. Dennis the Menace

  VFR topic deel 11

  Het gaat inderdaad om een belgische motor. 5500 euro is de prijs, denk dat dit wel nog aanneembaar is als je de prijzen op de markt bekijkt. ;)
 8. Dennis the Menace

  VFR topic deel 11

  Welja, ik zit met 5500 euro in mijn hoofd. Zou dit een aanvaardbaar bedrag zijn.
 9. Dennis the Menace

  VFR topic deel 11

  Allen, Klein vraagje. Wat zouden jullie nog geven voor een VFR 800 van 2007 met 14000km op de teller? Als opties zitten er zijkoffers op en een lazer uitlaat MV agusta stijl. Motorfiets is in propere staat en goed onderhouden. Graag even jullie mening. ;) ;) ;)
 10. Dennis the Menace

  VFR voor de passagier!

  Ok, bedankt voor jullie reactie. Ik heb vroeger nog eens een R6 gehad en een Kawa Z1000, en daar voelde je dat wel goed hoor dat er iemand achterop zat. Vond ik zelfs niet meer leuk rijden dan. Deze zijn natuurlijk niet te vergelijken met een VFR, maar wou toch even weten of deze beter in...
 11. Dennis the Menace

  VFR voor de passagier!

  Is een Honda Vfr 800 van bvb 2004 - 2007 een goede motor om iemand mee te vervoeren? Of gaat de rij kwaliteit serieus achteruit met iemand achterop? Groeten ;)
 12. Dennis the Menace

  K™ 690 Sm© deel 4, hij gaat hard!

  Wat is eigenlijk de bedoeling van het 15 min. stationair laten draaien van de motor, en wanneer doe je dit. Moet dit bvb ook gebeuren als men een DNA filter + evo1 deksel monteert? :? :? :?
 13. Dennis the Menace

  K™ 690 Sm© deel 4, hij gaat hard!

  Ik denk eerder wanneer er geen gas gegeven word, want dan word de kettingspanner minder bekrachtigd. Maar ik had al eens gelezen dat er bij een tikkend geluid eerder niets aan de hand is. ;)
 14. Dennis the Menace

  K™ 690 Sm© deel 4, hij gaat hard!

  Zijn er hier eigenlijk veel die van hun SMC de automatische kettingspanner van de distributie vervangen hebben door een manuele? Omdat die automatische wel soms een tikkend geluid aan de ketting weergeeft. ;)
 15. Dennis the Menace

  K™ 690 Sm© deel 4, hij gaat hard!

  Neenee, als ik de zeep op de spaken spuit zie ik daar lucht belletjes verschijnen. Het ventiel is nog in orde. ;)
Bovenaan Onderaan