Hoorn en omstreken [part 3]

Status
Niet open voor verdere reacties.
Mogguh :W
Gisteren bijna de gehele dag in het Eindhovens zonnetje gezeten(bij mijn vader op bezoek geweest).
De grens over en alleen maar regen gehad en hoorde van thuis dat het hier zowat de hele dag heeft geregend B|
 
Middag! :W
Lekker het rijk alleen vandaag; Renzo zit op de Rizla Racing Day, official spelen. Gelukkig was het droog tijdens de motorraces, de auto's hadden en hebben wat nattere omstandigheden.
 
Leet, oftewel l33t of 1337 enzovoort, is een internetschrijfwijze van overwegend Engelse fonetische klanken door ze te vervangen door andere tekens die enige uiterlijke overeenkomst hebben. Het woord l33t is een verbastering van elite.

In het begin werd leet slechts door een kleine groep internetters gebruikt. Inmiddels is het een tijd lang gemeengoed onder spammers geweest om woorden waar spamfilters op filteren te vervangen door Leet-equivalenten, en zo te trachten door deze spamfilters te slippen. Door verbeteringen in spamfilters en doordat de meeste mensen toch echt geen farmaceutica bestelden van een apotheker die consequent alle merknamen verkeerd spelt, is deze methode van spammen anno 2010 alweer op zijn retour.
 
full



:)
 
Vanmorgen weer een motorrijder overhoop gereden bij HN80.
Is net voor half 8 gebeurd. Een grijze sportmotor. Kwam waarschijnlijk uit de Kersenboogerd richting HN80 en is geschept door auto in de richting van Enkhuizen.
 
Ik moest helemaal door de Kersenboogerd om via de Provinciale weg vanaf Hoorn HN80 op te kunnen. Net als veel mensen uit de richting Hoorn die helemaal HN80 niet op wilden en daar dus weer moesten keren om weer richting Enkhuizen te kunnen.
Oftewel chaos.
 
Laatst bewerkt:
Update ongeval:

Door zon verblinde automobilist botst op motorrijder

09 augustus 2010

HOORN - Een automobilist is maandagochtend achterop een stilstaande motorrijder gereden op de Provincialeweg N506 bij de afslag Hoorn 80. De motorrijder raakte lichtgewond.


De 27-jarige motorrijder uit Zaandam stond in de richting van Enkhuizen stil voor het rode licht bij de afslag Hoorn 80. Dit werd te laat opgemerkt door een achteropkomende 24-jarige automobilist uit Hoorn. De man werd verblind door zonlicht.

Hij raakte de motorrijder die hierna ten val kwam op het wegdek. Hij werd met rugklachten per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis in Hoorn. Na onderzoek bleek dat hij slechts lichtgewond was geraakt en het hospitaal mocht verlaten.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan