Achterop??? Liever naar de Tandarts

Achterop?


  • Totaal aantal stemmen
    82

Hjerteknuser

Frau Grammatik
5 sep 2012
11.061
519
37
Heemskerk
Overigens vind ik iemand achterop hebben wel prima. Heb een paar keer een tochtje gedaan met een vriendin achterop die al vaker bij haar vader achterop had gezeten en die heel relaxed zat. Wel iets te relaxed want ze viel op een gegeven moment bijna in slaap :+. Dat merkte ik doordat ze ineens tegen me aan botste bij het remmen ipv te anticiperen.
 

Sassette

🍍
6 apr 2017
2.032
1.599
Vanochtend nog achterop de vrouw gezeten, beviel me prima
_O-

(is iedereen nu opeens serieus en ontopic-blijvend? Of ben ik de enige die doordenkt?!)

Als het niet nodig is stap ik niet achterop. Ook in de auto rijd ik liever zelf. Iets met controle..

Vind het niet erg om met iemand achterop de motor te rijden, ook niet als ze zwaarder zijn (dat gaat nogal snel).. De enige angst is altijd dat bij het optrekken de motor een onbedoelde wheelie maakt door het extra gewicht achter op. Op m'n 16de wel eens gehad met iemand achterop de Gilera :$
 

Monomuis

MF veteraan
Donateur
11 jul 2001
21.837
263
Nederland
www.startersmotor.nl
Liever niet. Jaaaaren terug hier bij een forumlid achterop gesprongen om mijn Honda XR250R te halen.
De eerste rotonde nog geen 300 meter van zijn huis gingen volgens mij de stepjes van de passagier (ik dus) al over het asfalt. Niet zo heel chill. :+
De volgende rotonde weer. Toen maar gevraagd of hij iets rustiger aan wilde doen. Ik heb 'm hier eigenlijk al heel wat jaren niet meer gezien. Maar we praten ook over 17 of 18 jaar geleden.

Ook nog wel eens bij mijn broer achterop, om een andere motor te halen. Ook dat vond ik gewoon niet relaxt. Laat mij zelf maar rijden.
Iemand achterop heb ik liever ook niet. Of het moet op een motorscooter zijn, dan heb je er veel minder 'last' van. Of het moet echt iemand zijn die weinig weegt.
 

Willem

ᏔᎥᏝᏝ€M
Donateur
22 aug 2005
8.985
11.324
48
Kampen (Overijssel)
Ik wil best wel achterop maar als je me bang maakt draai ik gewoon je helm achterstevoren op je hoofd, eens kijken wie er dan ook begint te zweten.