Motorrijder overleden op A15

Jezus man wat een verhaal! Sterkte met verwerken......

Begrijp ik nou goed dat je de file niet goed kunt zien/inschatten als je nog in de tunnel zit en dat jij, omdat je dat uit ervaring wél wist, daar rekening mee hield? Trek ik dan een te vlugge conclusie als ik zeg dat de helaas overleden motorrijder dat niet deed dus "blind" uit die tunnel geraast kwam? In dat geval gaat "expect the unexpected" wel op. altijd defensief blijven rijden dus.

edit: als wat ik zeg op gaat (dat je in de tunnel de file na de tunnel niet goed kunt zien) dan mag daar wel wat signalering komen. Briefje aan Rijkswaterstaat?


Als je uit die tunnel komt, gaat de meest rechterbaan over in de uitvoegstrook. In de tunnel hangen naar mijn weten geen signaleringsborden..

Heel veel sterkte met verwerken Mike! Ik zou denk op zo'n moment ook in staat zijn om nooit meer op een motor te stappen.
 
Als je uit die tunnel komt, gaat de meest rechterbaan over in de uitvoegstrook. In de tunnel hangen naar mijn weten geen signaleringsborden..
Hangen er wel zijn alleen erg laag, omdat ze er anders afgereden worden door vrachtwagenschauffeurs. De borden gaan ook altijd redelijk vroeg aan, daardoor denken een heleboel mensen van we kunnen nog wel even doorcrossen.
 
Mmmhh, vanochtend om 07:30u op de bewuste afslag met de motor over een wit krijtstrepen silhouet gereden.

Er ging wel een rilling door mijn lijf.

Is trouwens al het tweede ernstige ongeluk op nagenoeg dezelfde plek in korte tijd. Ben benieuwd of ze de verkeerssituatie aan gaan passen.

Ik had het al gezegd, maar nogmaals, sterkte Mike! Zoiets gaat je niet in koude kleren zitten.

-O-
 
Laatst bewerkt:
tsja... ben er even stil van

22 jaar

Kan alleen maar zeggen dat ik respect heb voor wat je gedaan hebt... zo is ie op 't laatste moment niet alleen geweest. Sterkte voor jou en alle nabestaanden!!
 
Weer erg kl :( te om te horen
Heel veel sterkte Mike en ga er zeker over praten stop het niet weg komt 2x zo hard terug.

R.I.P. kerel en familie sterkte.
 
Kippenvel

MIKE, heel veel sterkte de komende tijd, je zult er nog wel een tijd last van houden. Praten, praten, praten ... en veel steun zoeken bij familie en vrienden.

KK is blij dat ze dit nooit heeft mee gemaakt, wat een hel

'(
 
R.I.P. Mike, nabestaanden, familie en vrienden, sterkte met het verwerken van dit verdriet.
 
Wat een verhaal weer. Heel veel sterkte met het verwerken.

En veel sterkte voor de nabestaanden....
 
Krijg de rillingen over me rug.
Heel veel sterkte aan iedereen die er bij betrokken is.
 
Ben daar toevallig gisteren langs gereden met m'n megakoekblik. Kwam uit Papendrecht en zag van bovenop het viaduct al dat er iets niet pluis was '( Bij het invoegen op de snelweg kon ik niet zo snel zien wat er gebeurd was, maar echt fijn zag het er niet uit.

@ **Mike**: volgens mij heb je nog zien staan. Succes met de verwerking van het gebeuren!
 
Vandaag bij Remco geweest in het rouwcentrum. Samen met zijn ouders en zijn vriendin.
Allereerst omdat zijn ouders het graag wilden, zelf wilde ik eerst niet, maar ben achteraf heel erg blij dat ik het gedaan heb.

Heb iig mijn verhaal tegenover de ouders kwijt gekunnen, en heb Remco op een andere manier kunnen zien dan zoals die op A15 lag, en heb heel erg veel twijfels bij de ouders weg kunnen nemen.

Remco ligt er heel erg vredig bij in zijn kist, we hebben nog een foto meegekregen van Remco in betere tijden, en die prijkt nu bij ons op de spiegel.

Een betere terapie is er denk ik niet, voel me een stuk beter dan gister.

Overigens Hieronder staat Remco in zijn KLPD pakkie, had graag gewillen dat die me ooit nog een bekeuring had kunnen geven.

full
 
Ik als collega en motorrijder schrok toen ik dit las. Ik ken overigens ook de coach van hem bij het KLPD. Ik wens jou, maar ook zijn nabestaanden heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.
 
Laatst bewerkt:
***MIKE*** knap van je om toch er heen te gaan. Op deze manier heb je, en zeker voor zijn ouders, toch iets kunnen doen voor Remco.

De persoon in kwestie vast houden en hulpeloos laten gaan......bah......

Sterkte kerel
 
damm, dit is erg,
sterkte met verwerking,
en mij condoleance voor de nabestaanden
 
Laatst bewerkt:
Ik heb hier net het trieste bericht en alle reacties gelezen en krijg er tranen van in mijn ogen.
Remco R I P
Mike, de bestuurder vd bedrijfsauto en alle andere betrokkenen wens ik heel veel sterkte met het verwerken van deze ervaring. Alle nabestaanden en vrienden wil ik condoleren en heel veel sterkte wensen met dit grote verdriet.

@Mike: je hebt fantastisch gereageerd en weet dat je echt niet meer had kunnen doen en zoals velen hier al tegen je gezegd hebben: praat/schrijf het van je af.
 
Wat erg weer:'( Iedereen die hem kende of er bij betrokken was veel sterkte...

Is ie nou tijdens het van links naar rechts gaan tegen die auto/busje aan gereden? Of is ie van achteren aangerden ofzo? Want dat is me nog niet helemaal duidelijk...
 
aangrijpend relaas, vreselijk om dit van dichtbij mee te maken.
goed van die agent om je even aan te spreken om je weer bij je positieven te brengen.

ik weet en anderen allicht ook wel dat verwerking sterk verbetert door gericht hierover te praten met gespecialiseerden hulpverleners. verwar dit niet met praten omdat je in de war zou zijn; nee puur om te verwerken en je eigen rol in deze te bekijken.

dit is al een onderdeel voor politie, brandweer, treinmachinisten, mijn beroep en vele anderen. ellende slijt maar aktiefverzorgen kan ook.

suc6 en sterkte
 
Terug
Bovenaan Onderaan