Vermiste motorrijder verongelukt

Status
Niet open voor verdere reacties.

Postma65

Die hard MF'er
2 sep 2001
250
7
54
Dokkum (Frl.)
Vermiste motorrijder verongelukt
maandag 17 juli 2006 Warfstermolen

Een vermiste motorrijder uit de gemeente Smallingerland is vermoedelijk zondag al verongelukt aan de Gruijtsweg bij Warfstermolen. Een collega ontdekte maandagavond rond 18.30 uur dat de motor in de sloot lag. Hij had zondagavond al een vermoeden gehad en ging maandag terug naar de plek. Een ambulance, brandweer en politie werden gealarmeerd maar de hulpverleners konden niets meer doen. De motorrijder was overleden.

Het slachtoffer werd maandag als vermist opgegeven nadat hij niet op zijn werk kwam opdagen. Hij zou zondag voor het laatst gezien zijn bij Lauwersoog en was op zijn motor vertrokken. Aan de hand van zijn mobiele telefoon kon de politie traceren dat de laatste signalen van het toestel bij Warfstermolen waren geweest. De politie heeft maandagmiddag al een grote zoekslag met zo'n vijf auto's gemaakt maar dit was zonder resultaat.
 

Timba

MF veteraan
29 jun 2005
1.125
0
33
zo lekker dan! :S :N
 

Spider

A dirty mind is a joy forever!
Donateur
17 aug 2001
97.244
14
Vlakbij Utrecht
;(

Maar toch een slotje:

Topics over ongelukken waarbij, voor zover op dat moment bekend, geen medeforummers betrokken zijn geweest, gaan op slot. Het betreft hier dus bijv. ongevallen waarover je in de media gelezen hebt, waar je van gehoord hebt of waar je langsreed toen het al gebeurd was, zonder dat je weet wat er gebeurd was.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.