Richa motorkleding?

marcel_str

Die hard MF'er
6 sep 2009
494
0
40
Haarlem
Die glazen doen het em oma. ;)

Toch nog even over Richa. Veel goed nieuws, vooral over leer. Toch mn textiel pak C-Change heeft wat nadelen. Naden zijn fragiel, reken er niet op dat het heel blijft na een glijpartij (ook niet niet-circuit glijers). Beschermd wel goed.

Naast het heel blijven van het pak na glijen, moet ik zeggen dat de reflecterende letters e.d. snel loslaten. Zeker voor het geld dat je ervoor betaald. Ook andere details, zijn niet altijd robuust (Nutteloos rubberen lapje aan een zak scheurt, maakt jaszak openmaken met handschoenen alles behalve makkelijker).

Geen ervaring met Richa leer, textiel is goed, maar heeft wel - puntjes voor die prijs.
 

stefaandb

MF veteraan
1 feb 2011
1.008
0
32
Kortenberg, Belgie
heb een lederen race pak van richa in 2 delen. 3 jaar nu al en nog altijd even tevreden!! Door het feit dat ze in belgie gevestigd zijn is de prijs meestal zeer laag omdat ze een groot deel van de transportkosten niet hoeven door te rekenen.
 

bluewolf

MF veteraan
22 feb 2004
3.904
1
35
Nijkerk
heb hier op mf nog ergens een review slingeren van mijn richa magma handschoenen... echt jaren mee gegaan. Zijn nu nog steeds niet helemaal af en heb ze al n jaar of... 8 ofzo? en zeer intensief gebruikt vooral de beginjaren.